Nīma eļļa, 50ml

Nīma eļļa ir iegūta no nīma koka sēklām. Tai piemīt pretiekaisuma, pretsēnīšu, antibakteriāla iedarbība. To lieto ādas un matu kopšanai, cīņai pret cirpējēdi un ekzēmu. Eļļa kā sastāvdaļu bieži izmanto ājurvēdas kosmētikas receptēs.
Rādīt vairāk
Bezmaksas piegāde pirkumiem virs 40 EUR

3.90 PVN iekļauts

Nav noliktavā

Piegāde uz Omniva, DPD, Venipak un Latvijas pasts pakomātiem visās Baltijas valstīs kā arī ar kurjeru visā Eiropā.

Nīma eļļas īpašības:

  • Dezinficē, mitrina un aizsargā ādu
  • Pārsteidzošas baktericīdas un antiseptiskas īpašības
  • Piemīt sildošs un asinsriti stimulējošs efekts, tāpēc efektīva pret reimatismu un artrītiem
  • Izmanto dažādu ādas slimību ārstēšanai (ekzēma, psoriāze, neirodermīts, nātrene, drudzis)
  • Izmanto izgulējumu un griezumu apstrādei
  • Palīdz pret kukaiņu kodumiem
  • Regulē tauku dziedzeru darbību
  • Stiprina matu saknes un atbrīvo no blaugznām

Lietošana:

Seja – lietošana kā papildinājums krēmiem un losjoniem – palielina kosmētikas iedarbību cīņā pret sausu ādu;

Mati – berzē matos un galvas ādā, pēc tam nomazgā ar maigu šampūnu. Viela spēcīgi mitrina sausu galvas ādu, stiprina matus, stimulē to augšanu un palīdz ātri atbrīvoties no blaugznām;

Kāju vannām – palīdz cīnīties ar cirpējēdes (baktericīda un fungicīda iedarbība);

Masāža – pievienojiet bāzes eļļai.

Aromterapija.

Tikai ārējai lietošanai.

Sastāvs:  Azadirachta Indica (nīma koks) sēklu eļļa

Tilpums: 50ml

Izcelsmes valsts: Indija