Nerafinēta argāna kosmētiskā eļļa, 100ml

Nerafinēta argāna kosmētiskā eļļa

Argāna eļļu var izmantot ādas, matu un nagu kopšanai. To var izmantot tieši vai pievienot citiem kosmētikas līdzekļiem.

Rādīt vairāk
Bezmaksas piegāde pirkumiem no 25 EUR

7.20

Noliktavā 3 prece/-es

Piegāde visā Latvijā uz Omniva vai ar kurjeru

Nerafinēta argāna kosmētiskā eļļa

Argāna eļļu iegūst no argāna koka augļiem (latīņu: Argania), precīzāk, no to mazajām sēklām.

Tas ir bagātīgs mikroelementu un vitamīnu avots. Bagāts ar nepiesātinātām taukskābēm, apmēram 80%, galvenokārt omega-6 linolskābes un omega-9 oleīnskābes. Pateicoties E vitamīna saturam, tam piemīt spēcīgas antioksidanta un aizsargājošās īpašības, tas nostiprina un tonizē ādu. Nepiesātināto taukskābju saturs atbalsta epidermas hidrolipīdu slāņa dabisko atjaunošanos, samazina tā taukainību, piemīt pretiekaisuma un nomierinošas īpašības. Oleīnskābe papildus atbalsta aktīvo sastāvdaļu uzsūkšanos – gan tās, kas atrodas pašā eļļā, gan tās, kuras satur kosmētikas sastāvs, pievienojot argāna eļļu.

Sastāvs: argāna eļļa.

Lietošana: 1) sejai – iemasējiet 3-4 pilienus tīrā sejas ādā, līdz tā pilnībā uzsūcas. Argāna eļļu var izmantot arī visam ķermenim. Eļļu var izmantot arī vannā. Ielej 5-10 ml eļļas vannā, kas piepildīta ar 1/3 silta ūdens. 2) matos – argāna eļļu var iemasēt tieši galvas ādā vai matu galos. Vienkārši ielieciet uz tiem dažus pilienus eļļas. Pēc tam uz galvas uzvelciet plastmasas maisiņu, aptiniet galvu ar dvieli un pagaidiet 30 minūtes, vai vai nakti un tad kārtīgi izmazgājiet matus. Pēc tam izmazgājiet matus ar šampūnu un rūpīgi izskalojiet.

Sistemātiski lietojot, pateicoties tā dabiskajām atjaunojošajām īpašībām, tā lieliski ietekmē strijas, rētas, sklerozi, psoriāzi, pūtītes un seborejas dermatītu.

Uzglabāt vēsā un tumšā vietā.

Tilpums: 100ml