Izpārdots
Upeņu sīrups
Sīrupu var lietot auksto un karsto dzērienu pagatavošanai, uzpūteņa, ķīseļa gatavošanai, pārliet saldējumu, pievienot jogurtam.
Universāla
Kaņepju sāls
Angļu karijs
Izpārdots
Ragāres Seleriju pulveris
Tīrs seleriju lapu un kātu pulveris. Veselīga piedeva ēdieniem un zaļajiem smūtijiem. No bioloģiskas lauksaimniecības.
Universāla ar kaltētiem baklažāniem
Garšvielu maisījums Veģetārais
Garšvielu maisījums ar olīvām
Zaļumu maisījums ar ķiploku
Izpārdots
Melnās ķimenes
Kalindži – melnā ķimene (Nigella sativa) – leģendārs Austrumu ārstniecības augs. Melnajām, asariņām līdzīgajām Kalindži sēklām piemīt sildoša iedarbība, asa, salda un rūgteni sīva garša. Melnās ķimenes garša un aromāts vienlaicīgi atgādina gan piparus, gan zemenes, gan muskatriekstu. Šī aromāta dēļ Francijā Melno ķimeni dēvē par "quatre spices" ...
Izpārdots
Melnie pipari
Melnie pipari jebkuram ēdienam dod asumu, pie tam uzlabo gremošanas procesu.