Maisījums salātiem ar saulē kaltētiem tomātiem
Piešķiriet salātiem vairāk garšas, krāsas un uzturvērtības.
Zaļais siers ar sierāboliņu ir aromātisks beramais siers ar piesātinātu garšu.
Izcils olbaltumvielu avots
Satur maz tauku
Dabiskas izejvielas
Pārtikas krāsa: violeta
Tilpums: 10ml
Sastāvs: ūdens, krāsviela E122, E133 E124, aromatizētājs, konservants E124.
Zemestauku biezsula, 500ml
Izpārdots
Abhāzijas adžika, 200g
Iecienīta piedeva šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. To var izmantot arī kā marinādi, ierīvējot vistu vai cepeti.
Kukurūzas ciete
Daudzveidīgs pielietojums - kā saistviela zupām, mērcēm, saldajiem ēdieniem, kā arī kūku, cepumu cepšanai.
Respirators FFP2 ar aizsardzību līdz 95%
Paredzēta lietošanai, lai aizsargātu pret infekciju ar vīrusiem un baktērijām, kas tiek pārnestas gaisā pilienu veidā. Aizsargā arī pret netoksiskiem putekļiem, ūdens un eļļas bāzes aerosoliem.
Čia sēklas no CIKO
ir bagātas ar kalciju, Omega 3, Omega 6 tauksskābēm, kas pāātrina vielmaiņu un samazina holesterīna līmeni. Tajās ir milzīga antioksidantu koncentrācija. Saskarsmē ar mitrumu tās uzbriest un kuņģī rada sāta sajūtu, tāpēc ir lielisks līdzeklis svara zaudēšanai.
Franču ozola čipsi -
tos izmanto vīna, alus destilātu un citu alkoholisko dzērienu ražošanā. Franču ozolā ir vairāk tanīnu, kas ļau veidot izsmalcinātus sausos vīnus. Degvīnam dod konjaka krāsu un garšu.
Garšvielu maisījums mājas kotletēm
paredzēts maltās gaļas izstrādājumu pagatavošanai.
Sarkanas neaizmirstulītes
Lieto konditorejas izstrādājumu dekorēšanai.
Lobītas saulespuķu sēklas
Tajās ir arī daudz E vitamīna un selēna. Sēkliņas satur daudz šķiedrvielu, dzelzs, cinka un vara.