Izpārdots
Garšvielas putnu gaļai ar sezamu
Piemērota putnu gaļas ēdieniem.
Bajāru garšviela cepetim ar apelsīnu
Piemērota šašliku marinēšanai, putnu, dārzeņu, zivs un mērču pagatavošanai.
Garšaugu maisījums pīlei
Piemērota putnu gaļas ēdieniem.
Izpārdots
Dzērveņu sula
Pikolo dzērveņu sulā ir apvienots labākais no purva dzērvenēm un lielogu dzērvenēm, tāpēc šī sula ir tik koncentrēta, ar izteiksmīgu dzērveņu garšu. Dzērvenes ir izsenis lietotas urīnceļu saslimšanas gadījumos.
Izpārdots
Upeņu sula
Upenes satur daudz C vitamīna un antocianīnu, tāpēc upeņu sulas iekļaušana ikdienas uzturā palīdz stiprināt organisma aizsargspējas pret vīrusiem. Sulu lieto tīrā veidā vai atšķaidot ar ūdeni. Sula ir spiesta mehāniski ar aukstās spiešanas metodi un pasterizēta zemā temperatūrā, tādējādi maksimāli saglabājot sulas vērtīgās īpašības un vitamīnus.
Izpārdots
Dzērveņu sīrups
Sīrups ir gatavots, pārberot lielogu dzērvenes ar cukuru un izvelkot ārā vērtīgo sulu. Sīrupu var izmantot auksto un karsto dzērienu pagatavošanai, uzpūteņa, ķīseļa gatavošanai, pārliet saldējumu, pievienot jogurtam.
Rūgtie apiņi Marynka alum piešķir spēcīgu, intensīvu aromātu.
Šī apiņu šķirne ir starp populārākajām rūgto alus šķirnēm visā Eiropā, kas alum dos ne tikai rūgrumu, bet arī lielisku aromātu.
Bajāru garšviela šašlikam
Piemērots dažādu gaļas veidu (cūkgaļas, aitas gaļas, liellopu gaļas) marinēšanai, sautējumiem un gaļas cepšanai.
Garšvielu maisījums Uguns
Piemērots gulašam, makaroniem un citiem asiem ēdieniem.
Zaļā sālsar jūras sāli
Garšviela Pavasaris
Piemērota zivīm, gaļai, zupām, mērcēm, pelmeņiem un salātiem.
Salātiem un sviestmaizēm
Garšvielu maisījums salātiem un sviestmaizēm.