Kalnrozītes tēja
Auga lapas ir organismu attīrošs un imunitāti spēcinošs dabas līdzeklis. No kaltētajām lapām gatavotai tējai ir pretiekaisuma un pretvīrusu iedarbība.
Čurkstošā forele
Alkahola esence ar aromātisku ķiršu konjaka aromātu.
Mārdadža eļļa 100%
Ražota Latvijā ar auksto spiešanas metodi.
Sastāvā ir īpaši izvēlēts raugs, kas garantē augstu alkohola saturu un maksimāli samazina nevēlamo fermentācijas blakusproduktu klātbūtni, tāpēc produktam būs labāka garša. Šis raugs ir "Mercedess" starp visiem brāgas raugiem.
Lietošana: 6kg cukuru izšķīdina 30℃ 21l ūdens, pieber paciņas saturu un kārtīgi samaisa. Fermentācijas temperatūra 20 - 30℃. Optimālā raudzēšanas ...
Rudzu iesals fermentēts - ar vitamīniem un mikroelementiem bagāta, dabiska piedeva maizes cepšanai. Uzlabo rūgšanas procesu, aromātu un krāsu. No fermentētā rudzu iesala cep rupjmaizi.
Krāsains cukurs - Ķiršu garša
Biešu zupai, borščam
Vidusjūras maisījums (bez sāls)
Vaniļas ekstrakts ar sēklām
Zemestauku ziede stimulē ādas aizsargfunciju, veicina normālo audu reģenerāciju, paātrina brūču sadzīšanu, mazina iekaisumu, uzlabo ādas un zemādas saistaudu apasiņošanu.
Var palīdzēt tiem, kam paplašinātas kāju vēnas, mazina sāpju sajūtu un locītavu stingumu.