Melnā plūškoka augļi
Plūškoka augļus var izmantot sāpju (it īpaši galvas, ausu un zobu sāpju) remdēšanā. Plūškoka ogas ir bagātas ar vitamīnu C, kā arī A, B1 un B2.
MALDON jūras sāls pārslas, 250g
Maldon maigās, kraukšķīgās jūras sāls pārslas satur perfektu dabisko minerālvielu līdzsvaru, piedāvājot svaigu intensitāti un tīru garšu, lai uzlabotu jebkuru ēdienu.
Mājas makaroni ar ķiplokiem
Mājas makaroni ir 100% roku darbs un tie top no augstākā labuma kviešu miltiem un svaigām vistu olām no vietējā ražotāja.
Zeltainā vistiņa bez sāls
Garšviela putnu gaļai.
Izpārdots
Garšvielu maisījums MDH Hyderabadi biryani masala
Brīnišķīgs garšvielu maisījums aitas gaļai.
Stēvijas sīrups
Stēvijas sīrupu pielieto auksto, karsto dzērienu saldināšanā, konditorejas izstrādājumu, kā arī tas ir ļoti izdevīgs produkts auksto saldo ēdienu (putukrējuma, želeju, saldējumu) gatavošanā.
Stēvijas koncentrāts
Stēvijas steviolglikozīds ir dabīgas izcelsmes saldinātājs, kas iegūts no stēvijas augu lapām. Nepaaugstina cukura līmeni asinīs un satur maz kaloriju.
Izpārdots
Mango pulveris
Shan dod jums autentiskās un aromātiskās garšvielas, lai jūsu ēdienam piešķirtu garšu. Izbaudiet Shan Dried Mango pulvera bagātīgo garšu un īsto svaigumu no izvēlētajām augstākās kvalitātes garšvielām.
Ābolu etiķis BIO
Dažādu sķirņu universālais alus raugs, kas ir pietiekami neitrāls augšējai rūgšanai līdz 7% alkohola.
Paredzēts 25 - 30l alus raudzēšanai.
Bajāru garšviela medījumiem
Izpārdots
Grieķu sierāboliņa lapas
Kaltētas sierāboliņa lapas, zināmas arī kā Kasuri Methi, tradicionāli izmanto Indijas ēdienu gatavošanā. To garša līdzinās seleriju un fenheļa kombinācijai ar nedaudz rūgtu piegaršu. Parasti lapas tiek pie gaļas un dārzeņu karija indiešu gaumē.