Stēvijas sīrups
Stēvijas sīrupu pielieto auksto, karsto dzērienu saldināšanā, konditorejas izstrādājumu, kā arī tas ir ļoti izdevīgs produkts auksto saldo ēdienu (putukrējuma, želeju, saldējumu) gatavošanā.
Stēvijas koncentrāts
Stēvijas steviolglikozīds ir dabīgas izcelsmes saldinātājs, kas iegūts no stēvijas augu lapām. Nepaaugstina cukura līmeni asinīs un satur maz kaloriju.
Izpārdots
Mango pulveris
Shan dod jums autentiskās un aromātiskās garšvielas, lai jūsu ēdienam piešķirtu garšu. Izbaudiet Shan Dried Mango pulvera bagātīgo garšu un īsto svaigumu no izvēlētajām augstākās kvalitātes garšvielām.
Izpārdots
Pikantā garšviela putnu gaļai
Ķiploku garšviela putnu gaļai
Dažādu sķirņu universālais alus raugs, kas ir pietiekami neitrāls augšējai rūgšanai līdz 7% alkohola.
Paredzēts 25 - 30l alus raudzēšanai.
Bajāru garšviela medījumiem
Izpārdots
Grieķu sierāboliņa lapas
Kaltētas sierāboliņa lapas, zināmas arī kā Kasuri Methi, tradicionāli izmanto Indijas ēdienu gatavošanā. To garša līdzinās seleriju un fenheļa kombinācijai ar nedaudz rūgtu piegaršu. Parasti lapas tiek pie gaļas un dārzeņu karija indiešu gaumē.
Izpārdots
EKO Bambusa zobu birste
Bambusa zobu birste, kuras turētājs izgatavots no ekoloģiska audzētā bambusa. Birstes sari ir no bioneilona, kas nesatur BPA. Birste un iepakojums ir videi draudzīgs, bionoārdāms.
Majorāns
Badiāns, jeb Ķīnas anīss
Fenheļa sēklas