Aromātiskais sarkanvīna raugs, 25l

Aromātiskais sarkanvīna raugs, kas lieliski izcels vīna aromātu

Rādīt vairāk
Bezmaksas piegāde pirkumiem virs 40 EUR

2.50 PVN iekļauts

Nav noliktavā

Piegāde uz Omniva, DPD, Venipak un Latvijas pasts pakomātiem visās Baltijas valstīs kā arī ar kurjeru visā Eiropā.
Aromātiskā sarkanvīna rauga mikrobioloģiskās īpašības:
  • Celms: Cerevisiae Saccharomyces, Enartis izlase
  • Laba spēja dominēt dabiskajā mikrobu florā (Killer faktors).
  • Alkohola tolerance līdz 16%
  • Optimālais fermentācijas temperatūras diapazons: no 14 līdz 34 ° C.
Vīndarības efekts:
  • Veltīts svaigu un augļu sarkanvīnu un kvalitatīvu vīnu ražošanai, piemēram: Cabernet Sauvignon, Merlot, Shiraz, Pinot Noir, ogu un augļu vīniem
  • Zema putošana
  • Uzlabo sarkano krāsu un vīna buķeti
  • Veicina malolaktisko fermentāciju
  • Gaistoša skābuma ražošana no 0,1 līdz 0,2 g / L
  • Glicerīna ražošana, līdz 8 g / L
  • Zema riboflavīna ražošana
Lietošanas norādījumi:
5g paredzēti 5-25l vīna raudzēšanai.
Pareizais rauga daudzums jāsajauc nelielā daudzumā siltāka (35-38 ° C) ūdens proporcijā aptuveni 1:10, viss jāatstāj apmēram 20 minūtes un pēc tam jāpievieno vīna misai un jāsamaisa viss. Temperatūras atšķirība starp raugu un iestatījumu nedrīkst pārsniegt 10° C.
Svars: 5g