Medus raugs HY – 15, 15g
Bezmaksas piegāde pirkumiem virs 40 EUR
Piegāde uz Omniva, DPD, Venipak un Latvijas pasts pakomātiem visās Baltijas valstīs kā arī ar kurjeru visā Eiropā.
15 – 20 litriem. Aktīvs, aromātisks raugs, zema skābuma ražošana, zema putošanās fermentācijas laikā. Augsta alkohola tolerance līdz 18%. Fermentācijas temperatūra: 15-25°C. Killer faktors (nogalina rūgšanai nederīgās baktērijas).
Lietošana: samitriniet raugu 100ml ūdens apmēram 25°C temperatūrā. Atstājiet uz 30 min. Pēc tam pievienojiet misai un samaisiet. Fermentācijas procesam jāsākas 24h laikā.
Sastāvs: raugs Saccharomyces Bayanus.
Ražots: Zviedrijā.