Adžika kaukāziešu gaumē, 160g
Adžika ir gruzīnu un abhāzu virtuvē iecienīta piedeva šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. To var izmantot arī kā marinādi, ierīvējot vistu vai cepeti.
Izpārdots
Tumšā sojas mērce
Cepumu un karameļu kraukšķi piena šokolādē
Zemesrieksti apvalkā ar japāņu mārrutku garšu
Vasabi — Japānas mārrutks, kas izceļas ar aso garšu un ir labi pazīstams japāņu virtuves cienītāju vidū. Zemesrieksti ar nedaudz asu un kraukšķīgu apvalciņu ar vasabi garšu savaldzinās pat pašu izvēlīgāko uzkodu cienītāju.
Cukura cipars Astoņi
Lieto kūku dekorēšanai.
Tumšā šokolāde Belcolade 55%
Cukura dekori Konfetti Sirdis sarkanas
Ālantes tēja
Ķirbju sēklu eļļa
Satur vielas , kas stimulē sievišķo un vīrišķo hormonu rašanos , vitamīnus E , A, mikroelementus K , Mg , Ca , P , Se , Fe , Zn , kā arī karotinoīdus , flavonoīdus , nepiesātinātās taukskābes , tostarp, omega 3 un omega 6.
Čagas tēja
Čaga ir sēne, kas dzīvo uz berza stumbra.
Čaga ir spēcīgs antioksidants.
Stimulē smadzeņu, aknu un gremošanas orgānu darbību.
Normalizē asinsspiedienu, attīra asinis.
Pazemina holesterīna līmeni.
Ātri iedarbojas uz svilinošo sajūtu kuņģī.
Mēreni tonizējoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu.
Alkahola esence, kas piešķirs klasisko skotu viskija (Scotch Whisky) garšu un aromātu.
Garšvielu maisījums paredzēts šašlika pagatavošanai gruzīnu gaumē.