Rīsu krekeri "Atceries bērnību"
Cukura dekori Konfetti Sirdis sarkanas
Apiņu tēja
Vērmeļu tēja
Vērmele ir augs, kas rosina ēstgribu, veicina gremošanas sistēmas darbību un gāzu izvadīšanu, sekmē žults un aizkuņģa dziedzera sulas izdalīšanos, labvēlīgi ietekmē gludās muskulatūras tonusu.
Ķirbju sēklu eļļa
Satur vielas , kas stimulē sievišķo un vīrišķo hormonu rašanos , vitamīnus E , A, mikroelementus K , Mg , Ca , P , Se , Fe , Zn , kā arī karotinoīdus , flavonoīdus , nepiesātinātās taukskābes , tostarp, omega 3 un omega 6.
Izpārdots
Čagas tēja
Čaga ir sēne, kas dzīvo uz berza stumbra.
Čaga ir spēcīgs antioksidants.
Stimulē smadzeņu, aknu un gremošanas orgānu darbību.
Normalizē asinsspiedienu, attīra asinis.
Pazemina holesterīna līmeni.
Ātri iedarbojas uz svilinošo sajūtu kuņģī.
Mēreni tonizējoša iedarbība uz centrālo nervu sistēmu.
Alkahola esence, kas piešķirs tumšā Karību ruma īpašības.
Tam piemīt specifisks, bagāts aromāts un maiga garša. Izmanto daudziem dzērieniem, piemēram, Pina Colada, Daiquiri vai Cuba Libre.
Alkahola esence, kas piešķirs klasisko skotu viskija (Scotch Whisky) garšu un aromātu.
Garšvielu maisījums paredzēts šašlika pagatavošanai gruzīnu gaumē.
Garšvielu maisījums paredzēts maltās gaļas izstrādājumu pagatavošanai.
Zaļie pipari lielisku garšu piešķir zivju un vēžveidīgo ēdieniem, cūkgaļai, liellopa gaļai, jēra gaļai un vistas gaļai, piena produktiem un baltajām mērcēm. Zaļos piparus lieto, lai bagātinātu maltās gaļas, steiku, dažādu mērču aromātu un dārzeņu zupu garšu. Majonēzei malti zaļie pipari piešķir patīkamu garšas niansi (kā kazas sieram), īpaši, ...
Ceilonas lielo lapu OPA zaļā tēja ar soursopa augļu aromātu.
Ieteicams cilvēkiem, kuri sāk savu piedzīvojumu zaļās tējas pasaulē. Tā nomāc slāpes, un labi garšo gan karsta, gan auksta. Soursop augļi ir pazīstami ar savām antidepresantu īpašībām, dziedināšanas spējām, pretvēža darbību.