Zaļie pipari lielisku garšu piešķir zivju un vēžveidīgo ēdieniem, cūkgaļai, liellopa gaļai, jēra gaļai un vistas gaļai, piena produktiem un baltajām mērcēm. Zaļos piparus lieto, lai bagātinātu maltās gaļas, steiku, dažādu mērču aromātu un dārzeņu zupu garšu. Majonēzei malti zaļie pipari piešķir patīkamu garšas niansi (kā kazas sieram), īpaši, ...
Izpārdots
Pārtikas krāsa: pistāciju zaļa
Tilpums: 10ml
Sastāvs: ūdens, etilspirts, krāsviela E102(1,5%), E131(0,34%)
SOHI Nīma kapsulas
Nīma augļi palīdz stiprināt imunitāti, attīra asinis, ārstē brūces un čūlas, vecina mutes dobuma veselību, palīdz pret sāpēm un iekaisumu, regulē cukura līmeni un uzlabo ādas kvalitāti.
Izpārdots
MIYATA Teriyaki mērce, 150 ml
Mērce ar saldu aromātu un lipīgu tekstūru. Piemērots sarkanās gaļas, trekno zivju, piemēram, tunča, skumbrijas vai laša, bet īpaši vistas gaļas marinēšanai.
Izpārdots
Cidoniju sukādes piena, baltajā un tumšajā šokolādē
Cukura cipars Nulle
Lieto kūku dekorēšanai.
Apelsīnu cukurs
Ikdienas
Garšvielu maisījums ikdienas maltītei.
Biezpienam, sieram ar ķiploku (bez sāls)
Kardamons malts
Melnie pipari malti
Alkohola esence, kas piešķirs maiga franču konjaka garšu un aromātu.