Filtrēt pēc cenas
Pieejamība
Showing 913–924 of 2196 resultsSorted by popularity
Mārdadža eļļa 110ml
€5.50 PVN iekļautsMārdadža eļļa 100%.
Ražota Latvijā ar auksto spiešanas metodi.
Veselībai:
Efektīvs hepatoprotektors – novērš toksisko savienojumu uzsūkšanos, kuri nokļūst organismā ar ēdienu un ūdeni. Aizsargā, attīra un atjauno aknas, palīdz stipru saindēšanos gadījumos – ar alkoholu, ķīmijas terapiju, sēnēm. Samazina krūts, dzemdes kakliņa, priekšdziedzera vēža attīstību. Regulē apetīti, stiprina imunitāti un redzi, samazina holesterīna līmeni. Lieto aknes, dermatīta, ekzēmas gadījumā.
Kosmētikā:
mitrina un baro ādu. Nomierina sakairinātu ādu. Stiprina un baro matus un palīdz pret blaugznām.
Kulinārijā:
var pievienot dārzeņu ēdieniem un salātiem.
Viskija raugs, 48g
€3.50 PVN iekļautsViskija raugs
Izvēlēts raugs iesala viskija un graudu misas raudzēšanai bez cukura.
Svanetijas sāls ar Khmeli Suneli, 50g
€1.80 PVN iekļautsSvanetijas sāls ar Khmeli Suneli
Sausais garšvielu maisījums, kura izcelsme rodama Gruzijā.
Svanetijas sāls, 50g
€1.80 PVN iekļautsSvanetijas sāls
Sausais garšvielu maisījums, kura izcelsme rodama Gruzijā.
Smaržkociņi Rūta, smaržīgā, 15g
Smaržkociņi Rūta, smaržīgā, no Satya
ir augstākās kvalitātes zīmols no Indijas.
Smaržkociņi Baltā salvija, 15g
Smaržkociņi Baltā salvija no Satya
ir augstākās kvalitātes zīmols no Indijas.
Pozitīvu vibrāciju smaržkociņi, 15g
Pozitīvu vibrāciju smaržkociņi no Satya
ir augstākās kvalitātes zīmols no Indijas.
ABAVAS Rabarberu – lavandas bezalkoholisks dzirkstošs dzēriens, 0,75
€6.60 PVN iekļautsABAVAS Rabarberu – lavandas bezalkoholisks dzirkstošs dzēriens
Bezalkoholisks dzirkstošs dzēriens ar rabarberu un lavandu
Bumbieru etiķis 4%, 250ml
€4.30 PVN iekļautsBumbieru etiķis 4%
Ēdienu, salātu, dzērienu pagatavošanai.
Skrīveru marcipāna batoniņš tumšajā šokolādē, 40g
€1.20 PVN iekļautsSkrīveru marcipāna batoniņš
tumšajā šokolādē
Rauga pārslas ar B12 vitamīnu, sveramas 50-500g
€1.90 – €14.99Price range: €1.90 through €14.99 PVN iekļautsRauga pārslas tiek…
…izmantotas, lai izceltu sagatavoto ēdienu garšu, piešķirot tām maigu riekstu siera garšu.