Nerafinēts ŠĪ sviests, 200g

Nerafinēts ŠĪ sviests

ŠĪ sviests ir ārkārtīgi bagāts ar nepiesātinātām taukskābēm. Tā ir galvenā sastāvdaļa ādas atjaunošanai un mitrināšanai. Šī sviests nodrošina arī visus svarīgākos vitamīnus, kas nepieciešami, lai āda izskatītos jauna, gluda un, pats galvenais, veselīga. Šie vitamīni palīdz aizsargāt ādu pret vēju un sauli, atbalsta brūču un apdegumu dziedināšanu. Turklāt sviesta sastāvā esošās sastāvdaļas atbalsta šūnu darbību, cīnās ar novecošanās sekām un acīmredzami uzlabo ādas stāvokli.

Rādīt vairāk
Bezmaksas piegāde pirkumiem no 25 EUR

10.50

Noliktavā 3 prece/-es

Piegāde visā Latvijā uz Omniva vai ar kurjeru

Šī sviests ir eļļa, kas rodas, apstrādājot šī sviesta riekstus. Tas nāk no Āfrikas un tiek veiksmīgi izmantots gadsimtiem ilgi.

Pateicoties barojošajām īpašībām, šī sviests pie mums kļūst arvien populārāks. Tas mitrina epidermu, atjauno ādu, tam piemīt pretiekaisuma īpašības, lieliski baro un atjauno ādu, nomierina novecošanās procesu, atbalsta cīņu pret celulītu un strijām, kā arī nomierina pietūkumu. Regulāri lietojot, tas atjauno un baro sausu ādu uz papēžiem, pēdām, ceļgaliem un elkoņiem.

Sastāvdaļas: Butyrospermum parkii (šī) sviests

Lietošanas:

  • Šī sviests ir piemērots kā pamats mājas kosmētikai – papildinājums losjoniem, krēmiem un ziepēm. Tas labi aizsargā pret salu. To lieto kā lūpu balzamu, ādas kopšanas līdzekli zīdaiņiem un bērniem, un nomierina kairinājumus pēc epilācijas.
  • Šī sviestu var viegli izkausēt un uzklāt visā matu garumā, lai barotu un mitrinātu, vai arī nelielu daudzumu uzklāj pašiem galiem.
  • To var izmantot ādas problēmu gadījumā, piemēram: psoriāze, atopiskais dermatīts (AD), ekzēma.

Svars: 200g

Ražots: Ganā

Uzglabāt tumšā traukā, vēlams ledusskapī. Aizsargājiet no tiešas gaismas, UV stariem un augstas temperatūras, lai tā nezaudētu vērtīgās īpašības.