Filtrēt pēc cenas
Pieejamība
Showing 1–12 of 136 resultsSorted by popularity
Cūku zarnas desu ražošanai 15m
€7.90 – €70.00Price range: €7.90 through €70.00 PVN iekļautsCūku zarnas desu ražošanai, konservētas ar sāli 28 – 30mm. Kopējais garums – 15m.
Desu recepti atradīsiet šeit.
Imeretijas safrāns, 50g
Imeretijas safrāns sastāv no samtenēm.
Šo klasisko Gruzijas garšvielu lieto pie baltās gaļas un zivs ēdieniem, risoto, zupām un omletēm.
Riņķa ziede, 100g
Riņķa ziede
Ražota Latvijā pēc unikālas Edgara Riņķa receptes.
Smalkais vārāmais galda sāls, 1 kg
Smalkais vārāmais galda sāls, 1 kg
Maksimālais atļautais pasūtīšanas daudzums – 10 vienības.
Ceļteku sēklas (psyllium)320g
Ceļteku sēklas (Psyllium)
ir lielisks škiedrvielu avots, kas samazina apetīti, lieto svara samazināšanai, kā arī vispārējai zarnu veselībai. Tās satur porainas šķiedrvielas, kuras samazina ēstgribu, veicina gremošanu un attīra zarnu traktu.
B15 memory Terezia, 60 kapsulas
B15 Memory Terezia – atmiņai, nerviem, koncentrēšanās spējām
Waime Spices garšaugu maisījums gaļai, 50g
Waime Spices garšaugu maisījums gaļai. Roku darbs.
Garšaugu maisījums no Gruzijas, kas piešķirs neatkārtojamu un nedaudz pikantu garšu dažādiem gaļas ēdieniem.
Malta paprika Edes Anna, 200g
Malta paprika Edes Anna-
Lieliska piedeva zivju un citu zupu gatavošanā, gaļas cepšanā, un citu ēdienu gatavošanā, ja vēlaties patīkami svaigu paprikas aromātu. Edes Anna ir ieteicama tiem, kas dod priekšroku pikantām garšām.
Riņķa ziede, 200g
Riņķa ziede
Ražota Latvijā pēc unikālas Edgara Riņķa receptes.
Aktivētā ogle filtrēšanai BG09 Exclusive
Aktivētā ogle BG09 Exclusive, ko izmanto ūdens vai destilātu filtrēšanai, iegūstot ekskluzīvi tīru šķidrumu (garšu un smaržu). Šo ogli bieži izmanto degvīnu rūpnīcas.
Waime Spices koriandrs, 50g
Waime Spices koriandrs. Roku darbs.
Koriandru lieto pie dažādiem salātiem, rīsu ēdieniem, dārzeņu zupām un
citiem dārzeņu ēdieniem. Arī pie ceptas cūkgaļas, gruzīnu virtuves ēdiena Satsivi, zivju ēdieniem, mērcēm.
Riņķa ziede, 300g
Riņķa ziede
Ražota Latvijā pēc unikālas Edgara Riņķa receptes.