Vecmāmiņas adžika, 160g
Adžika ir gruzīnu un abhāzu virtuvē iecienīta piedeva šašlikam, ceptai gaļai un gaļas zupām. To var izmantot arī kā marinādi, ierīvējot vistu vai cepeti.
Izpārdots
Satsabeli klasiskais, 370g
Satsebeli ir viena no slavenākajām gruzīnu mērcēm. Mūsdienu Gruzijā satsebeli tiek saprasts kā sava veida sautētu tomātu mērce. Pirmās mērces versijas bija augļi un ogas, bet pikantais tomātu aromāts saņēma lielāku apstiprinājumu. Produktu parasti pasniedz ar dārzeņiem, gaļu un mājputniem.
Izpārdots
Garšvielu maisījums borščam, 100g
Gruzijas virtuve nav iedomājama bez raksturīgajām īpašajām garšvielām.
Krāsains cukurs - Zemeņu garša
Makaroniem, pastai (bez sāls)
Kafijas liķiera esence alkoholam,
kas dzērienam dos lielisku kafijas liķiera garšu. Dzeriet to atsevišķi vai kā "baltā krieva" kokteili, pievienojot pienu un ledu.
Zemesrieksti apvalkā ar siera un sīpolu garšu
Īsta uzkodu sortimenta klasika — zemesrieksti tradicionālajā apvalkā ar siera un sīpolu garšu.
Zemesrieksti apvalkā ar kausēta siera garšu
Zemesrieksti kausētā siera mundierī ar maigu garšu pamazām atraisa garšas nianses. Kraukšķīgais apvalks ātri kļūst mīksts un izkūst mutē, papildinot grauzdēto riekstu garšu ar maigu kausētā siera buķeti. Zemesrieksti bagātīgi satur olbaltumvielas, tādēļ šī uzkoda ir ne tikai garšīga, bet arī pietiekami ātri dod ...
Aizputes Rabarberu liķieris Žubīšu gāzējs
Cukura cipars Deviņi
Lieto kūku dekorēšanai.
Šokolādes baltie Belcolade 30% čipsi
Vanilīna cukurs