Emuārs
21
Okt
Karaliskās Kalamata olīvas – kas tās ir?
Karaliskās Kalamata olīvas - to izcelsme
Ja esi īsts olīvu gardēdis, tad noteikti jau zini, kas ir Kalamata olīvas. Bet, ja to...
16
Aug
Kā detoksicēt aknas mājas apstākļos.
Lai ķermenis būtu vesels, ik pa laikam ir jāveic noteiktu orgānu detoksikācija. Mums to nezinot, toksīni uzkrājas mūsu or...
30
Mar
Fermentēti piena produkti. Kas tie ir?
Fermentētu piena produkti. Kas tie ir? To veidi un ieguvumi
Fermentētu piena produktu labvēlīgās īpašības ir plaši pazīstamas visā pas...
19
Nov
Melnais ķiploks
Melnais ķiploks nāk no Āzijas. Īpaši Korejā un Japānā to pazīst jau ļoti sen un tam tiek piedēvētas dažādas ārstnieciskas īpašības. Mel...
20
Okt
Priedes čiekurs un tā veselīgās īpašības.
Priedes čiekurs sevī slēpj daudz veselīgas īpašības. Divi no tiem ir vitamīns C, kurš stiprina imunitāti, un A vitamīns, kurš paīdz red...
29
Aug
Dziedinošā sēne – zemestauki
Dziedinošā sēne zemestauki ir ēdama sēne, tā ir visātrāk augošā sēne pasaulē, tā ir ierakstīta Ginesa rekordu grāmatā.
To vērtīgās dz...
11
Aug
4 veidu sēklas, kuras jāiekļauj savā uzturā
Sēklas ir veselīgas un lielākā daļa no mums tās uzturā uzņem par maz. Sēklas ir lielisks olbaltumvielu un dzelzs avots un tās ikdienā b...
02
Jūl
Vērtīgā burkānu eļļa
Vērtīgā burkānu eļļa bagāta ar tādiem mikroelementiem kā kālijs, nātrijs, kalcijs, fluors, taukskābes un daudzi citi. Visbiežāk burkānu...
21
Apr
Šī sviests – viens no vērtīgākajiem dabā atrodamajiem augu sviestiem
ŠĪ sviests, kas tiek saukt arī par Āfrikas zeltu, iegūst no šī jeb karitē koka augļiem. Šīs koks aug 19 Āfrikas kontinenta valstīs. Šo ...
17
Mar
Karaliskie basmati rīsi
Basmati - rīsu karaliene
Karaliskie basmati rīsi kulinārajā tiek saukti par rīsu karalieni. Tie ir ļoti izplatīti Indijā un Pakistānā....